Skip to content

Allround Magazijnmedewerker

Nederland, Limburg, VenrayOperations

Functieomschrijving

In het kort zijn de taken binnen Operations, onder andere, het boeken van binnengekomen goederen in het systeem, het verzamelen van orders middels een handscanner, ervoor zorgen dat de bestellingen netjes verpakt worden en het in- en uitladen van vrachtwagens.


De taken verschillen echter per afdeling. Afhankelijk van je kennis en ervaring maar ook van je eigen interesses, kom je op een van de volgende afdelingen te werken:


Inbound

Bij Inbound ontvangen we de goederen. Nadat de vrachtwagens gelost zijn vind er eerst een kwaliteitscheck plaats. Het gaat om hoogwaardige producten dus er moet eerst gecontroleerd worden of deze fysiek voldoen aan de kwaliteitseisen. Als alles oké is kunnen de producten ingeboekt worden in het voorraadsysteem. Vervolgens zorgt put-away ervoor dat de producten op de juiste plek in het magazijn gelegd worden en leggen dit ook vast in het systeem.

Ook de retouren komen binnen bij Inbound. Deze moeten eerst geïnspecteerd worden. Naar aanleiding van de inspectie wordt besloten wat ermee moet gebeuren. Moeten de producten bijvoorbeeld terug naar de leverancier, of moeten ze eerst gewassen worden alvorens ze weer terug in de voorraad kunnen.


Stock Control

Bij Stock Control zorgen we voor het voorraadbeheer. Hier wordt gecontroleerd of de juiste producten op de juiste locatie liggen. Ook vinden er regelmatig voorraadtellingen plaats. Als er fouten geconstateerd worden, bijvoorbeeld producten die op de verkeerde locatie liggen, dan worden die opgelost. Dit om fouten in het verdere proces te voorkomen.


Outbound

Bij Outbound worden de goederen per bestelling georderpickt. Zodra een bestelling compleet is kan deze verpakt worden. Het verpakken van bestellingen is het belangrijkste deelproces. Het gaat om luxe producten en de klanten verwachten bij ontvangst een cadeau. Het uitpakken moet een feestje zijn. Nadat de producten als cadeautje verpakt zijn kunnen ze verstuurd worden.


Troubleshooting

Overkoepelend over de processen Inbound, Stock Control en Outbound is er de Troubleshooting afdeling. Hier zijn ze niet zozeer bezig met de fysieke producten, maar worden zij betrokken als er bijvoorbeeld afwijkingen of problemen zijn. Komt hetgeen dat geleverd zou worden niet overeen met wat er daadwerkelijk geleverd is? Dan moet dat opgelost worden in overleg met de klant of de leverancier. Zijn er problemen met de systemen? Bijvoorbeeld als ons systeem niet goed communiceert met het systeem van de klant. Er zal dan contact opgenomen moeten worden met IT zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden.


Als magazijnmedewerker werk je in een twee ploegendienst:

 • Vroege dienst: 06:00 – 14:30 uur
 • Late dienst: 14:30 – 23:00 uur
 • Nachtdienst: 23:00 – 06:00 uur (geen standaarddienst, alleen wanneer nodig)

Vereisten

 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar
 • Enige kennis van de Engelse taal. Er worden binnen Clipper veel verschillende talen gesproken, maar Engels is de voertaal.
 • Je hebt een positieve werkhouding en kan goed met andere mensen opschieten.


Om bij Troubleshooting te kunnen werken dien je een goede kennis van de Engelse taal te hebben, in zowel woord als in geschrift. Je bent namelijk veel in contact met externe partijen die alleen Engels spreken. Tevens kun je goed overweg met het Microsoft Office pakket, met name Excel kennis is hierbij belangrijk.


Wat wij bieden

 • Mogelijkheid om je snel te kunnen ontwikkelen in een jong en snelgroeiend internationaal bedrijf
 • Direct op contract bij Clipper
 • Een functie binnen een geheel nieuw magazijn met ruimte voor je eigen ideeën
 • Werken in een internationale omgeving binnen een gloednieuw team
 • 25 vakantiedagen + mogelijkheid om jaarlijks 4 extra vakantiedagen te verdienen
 • Reiskostenvergoeding (zonder minimum afstand)
 • Verschillende toeslagen voor late diensten of nachtdiensten (na 18:00 uur) en weekendwerk, en uitbetaling van overuren
 • Je begint met een uurloon van € 11,- bruto per uur en krijgt automatisch een verhoging naar € 11,25 na 3 maanden. Na 6 maanden werk bij Clipper wordt je uurloon verhoogd naar € 11,50 bruto per uur. Je bruto maandsalaris wordt gebaseerd op deze uurtarieven; als je fulltime werkt (40 uur per week) begin je met een bruto basissalaris van € 1.906,63 per maand, exclusief toeslagen.
 • Het maakt niet uit in welke functie je bij ons begint – je hebt de kans om bij te dragen aan het succes van een jong en groeiend bedrijf.


Een VOG aanvraag maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar